Nunta - Oana & Lori




Discutand cu Marius despre evenimentele de anul acesta unul mi-a ramas intiparit in minte mai mult decat celelalte – Nunta la Bistrita. Poate si dataorita distantei poate si datorita remarcii “Incepem in forta cu nunta de la Bistrita”. Si asa a si fost – in forta. Totul pe parcursul unei singure zile (a fost o nunta de zi) insa intens. A fost un eveniment foarte bine gandit si planificat. Nu s-a pierdut timpul aiurea si totul a fost la maxim. A fost o nunta pe care Oana si Lori au facut-o pentru ei, familie si pentru prietenii lor. Si au avut prieteni multi nu gluma. Prieteni foarte apropiati care au tinut sa fie alturi de ei indifferent de numarul de km parcursi. Spun asta deoarece pe langa cei veniti din tara multi erau veniti din alte tari. A fost nunta la care am auzit vorbindu-se cele mai multe limbi straine.
 
Desi si distanta parcursa de noi a fost lunga sentimentul a fost cu totul altul. Frumusetea peisajului a contribuit din plin la senzatia unui drum placut si deloc obositor. Am fost surprins de modul in care am fost primiti de catre toata lumea. Nu ne-am simtit la munca ci oaspeti. La sfarsitul evenimentului aveam impresia ca ii cunosteam pe cei doi protagonist de o viata.
 
Desi la inceputul zilei Oana si Lori au fost putin stresati, probabil si de prezenta camerelor, ceea ce este perfect normal, pe parcurs si-au revenit total si au fost foarte naturali. La petrecere s-au distrat si au resusit sa treaca cu vederea prezenta noastra.
 
Dar sa lasam vorbele si sa mai vedem si ceva fotografii :) … Va multumim din suflet pentru clipele petrecute alaturi de voi. Sunteti un cuplu pe cinste si va doresc tot binele din lume.




































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu