Nunta - Mihaela & Cezar


A venit momentul sa va prezint alti oameni frumosi pe care am avut placerea sa ii cunosc vara aceasta: Mihaela si Cezar.

Atunci cand petreci 24 de ore pline impreuna, iar apoi ii vezi in fotografii aproape zilnic timp de o luna, ai impresia ca ai ajuns sa cunosti acele persoane foate bine. Ca pe niste prieteni de o viata. Asta e sentimentul pe care il am in acest moment fata de Mihaela si Cezar. Chiar daca nu e asa, stiu sigur cateva lucruri despre ei. Mihaela e o fata extraordinara cu care m-am inteles foarte bine si care a fost mai mult decat receptiva la ideile mele fotografice. Chiar m-a ajutat in multe momente dificile. Cu Cezar la inceput am crezut ca va fi mai greu (asa e in general cu barbatii) dar m-am inselat. A facut tot ce a putut ca totul sa iasa excelent. Cel mai important lucru insa, in cazul unui cuplu care se casatoreste, zic eu, este dragostea. Modul de exprimare difera de la un cuplu la altul, iar in cazul celor doi acest lucru se vede din modul in care se privesc, isi vorbesc dar mai ales din modul in care isi poarta de grija unul celuilalt. A fost o placere sa lucrez cu voi si sa va cunosc. 

Dar stiu ca cei doi asteapta pozele astea cu sufletul la gura, asa ca o sa scurtez povestea si o sa va las sa vedeti cum a fost nunta celor doi. Mihaela, Cezar va doresc tot ce e mai bun in lume...











































6 comentarii:

  1. superb... felicitari pt. cel care a muncit, cand noi ne-am distrat !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult. Si eu m-am simtit excelent. Asta e frumusetea vietii de fotografii: munca si distractie :)

      Ștergere
  2. intradevar, felicitari artistului, dar si modelelor!! nota 10 amandurora!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact asta am vrut sa zic si eu ... Artistul ca artistul dar trebuie sa aiba si cu ce face treaba buna :) Multumesc mult si din partea mea tot 10 le dau celor 2.

      Ștergere
  3. Lungana Teodorescu Mihaela7 iulie 2013 la 09:19

    Iti multumim Ciprian pentru cuvintele frumoase dar cred ca adevaratul merit il ai tot tu pentru ca ai stiut cum sa ne faci sa fim "noi".

    RăspundețiȘtergere
  4. viziteu Bogdan8 iulie 2013 la 13:46

    sa fiti sanatosi...

    RăspundețiȘtergere