Botez - Alma


In aceasta postare vreau sa va fac cunostinta cu o domnisoara tare draguta. Numele ei este Alma. Parintii ei m-au contactat in primavara si am stiut inca de la inceput ca va fi o adevarata placere sa petrec o zi alaturi de ei si familia lor. Nu m-am inselat si pot spune ca una din cele mai frumoase duminici petrecute in ultima vreme a fost duminica in care a avut loc acest botez. In plus, m-am simtit privilegiat ca am putut asista, fara sa intervin prea mult, la o jumatate de zi din viata lor asa cum este ea in mod normal. Zic asta pentru ca prima jumatate a zilei am stat impreuna cu cei trei si am luat parte la activitatile pe care ei le fac in mod normal. Este extraordinar pentru un fotograf sa poata face asta. E ca si cum ai fi omul invizibil. Va multumesc din suflet ca m-ati primit in familia voastra si ca m-ati tratat ca pe un prieten.

Despre Alma ?! Nu pot va spun mai mult decat spun fotografiile: e frumoasa foc, are un zambet de cazi pe spate si niste ochi minunati. Singurul lucru pe care fotografiile nu il pot reda este vocea... Cu siguranta va fi soprana :) Dragilor sa va traiasca si sa va aduca doar bucurii.



11 comentarii:

  1. Superbe fotografii! Bravo Ciprian, felicitari! S-o tii tot asa, iti urmarim cu drag postarile! Ioana si Cristi

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari ... minunate fotografii

    RăspundețiȘtergere
  3. Super fotografii Ciprian, asteptam acum sa imnplinim un an ca sa avem un nou prilej sa ne intalnim. Toata familia freamata si asteapta si restul fotografiilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Abia astept sa va fac fotografii... cu orice ocazie... Ma bucur mult ca v-au placut.

      Ștergere
  4. Fain de tot....bravo Ilinca si Adi....aveti un ingeras minunat ce va aduce zambetul pe buze. Asteptam poze in continuare :-)

    RăspundețiȘtergere
  5. Bravo Ilinca si Adi, va pricepeti sa produceti amintiri :) Aveti un ingeras de fetita!
    Felicitari si fotografului, superbe fotografii.

    Cristinel

    RăspundețiȘtergere
  6. Salve, dl. Ciprian! Suntem martori aici de fata la una din cele mai bune si mai valoroase postari ale dvs.
    Lasand gluma la o parte, ai cadre foarte bune si prelucrarea din ce in ce mai buna. :)
    Da-i bataie in continuare! (prefer in loc de americanescul "keep up the good work" - Doamne, ma zgarie in urechi chiar daca doar citesc acest lucru).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Marius... Comentariul tau ma bucura mult... probabil banuiesti asta :)... sper sa te surprind in continuare

      Ștergere