Botez - Alexandru Ioan





Sunt momente in viata in care ai neaparat nevoie de un imbold. Acest imbold poate fi un om, o intamplare, o dicutie, un eveniment sau un cumul de factori. La mine a fost absolut intamplator si neplanificat. O intalnire care nu spunea mare lucru si la care chiar am ezitat sa ajung, a devenit una din intamplarile cele mai importante din ultima perioada si cu putin noroc si multa munca poate deveni un punct de cotitura pentru mine. Am venit la aceasta intalnire client si am plecat asistent si nu in ultimul rand prieten. Si nu un asistent oarecare ci asistentul unui fotograf foarte talentat. Marius iti multumesc pentru increderea acordata si sper sa avem o colaborare plina, frumoasa si de ce nu lunga.

Deci, un nou blog, un nou inceput pentru mine. Se spune ca orice inceput de drum este greu insa cand ai de partea ta un profesionist care sa te indrume si de la care poti invata, lucurile devin mult mai usoare.

Primul eveniment pentru mine a fost senzational. Un eveniment cum isi doreste orice fotograf: cu oameni frumosi, interesanti, cu multe momente frumoase, cu o multime de artisti, cu mancare excelenta si nu in ultimul rand cu mult bun gust. A fost mai mult decat un botez. Asa a fost botezul lui Alexandru Ioan in fotografii:











































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu