Botez - Robert Andrei

Inca de la poza de pe coperta cred ca v-ati dat seama ce fel de personalitate are Robert - un copil foarte expresiv si vesel. Botezul lui a fost luna trecuta si a fost o placere sa fiu alaturi de el si de parinitii lui. Mi-a placut la nebunie si regret ca nu am fost si la nunta lor. Asta datorita petrecerii de dupa care a fost o adevarata nebunie. Pot doar sa imi imaginez cum a fost la nunta... Din cat am inteles a fost si mai si... Oricum a fost cu siguranta cea mai tare petrecere de botez la care am participat. Felul in care s-au distrat invitatii a fost incredibil si asta o sa vedeti si voi in pozele care urmeaza.

Dar ce rost are sa mai intindem vorba... Dragilor ma bucur mult ca ne-am cunoscut si va doresc tot binele din lume. Sa va bucurati de Robert si sa va aduca doar bucurii.

6 comentarii:

  1. Foarte buna postarea, Ciprian! Nota 10 pentru cadrele de la petrecere!!! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc din suflet Marius..pentru mine conteaza mult aceste cuvinte.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sorina si Stefan Catruna29 iulie 2013 la 23:05

    Ne-am dorit sa fii fotograf la botezul fiului nostru inca de la schimbul de mail-uri avut initial! Am simtit compatibilitatea, implicarea si profesionalismul tau si am stiut ca vei face o treaba minunata!! Pozele au confirmat ca nu ne-am inselat si pt asta iti multumim! Robert se va uita la ele cu multa placere peste ani si ani, alaturi de noi! Ar mai fi ceva de adaugat: respect pt deadline!! Ciprian: din partea noastra ai un BIG like:-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult pentru comentariu (unul din cele mai frumoase pe care le-am avut) si pentru increderea acordata. Chiar a fost un eveniment reusit si faptul ca am fost alaturi de voi a fost o onoare. Va pup pe toti 3.

      Ștergere
  4. Felicitari!
    O postare extraordinara in care ai reusit sa surprinzi bucuria tuturor !

    RăspundețiȘtergere